• Coneix els nostres Tallers

demana informació

“El niño no es una botella que hay que llenar, sino que es un fuego que es preciso encender”

– Montaigne –

Edgar Willems

…el concepto de educación musical y no  el de instrucción o de enseñanza musical, por entender que la educación musical es, en su naturaleza, esencialmente humana  y sirve para despertar y desarrollar las facultades humanas.

E. Willems

No hay que olvidar que la música es una de las actividades humanas que más favorecen la evolución, tanto de los alumnos como de los profesores o los creadores.

W. Amadeus Mozart

Ni un elevado grado de inteligencia, ni la imaginación. Ni ambas unidas van a crear un genio. Amor, amor, amor, esa es el alma del genio.

Beneficis De La Música, Comprova-ho!

1. SEGURETAT

Un clima d’ajuda, col·laboració i respecte mutu en compartir cançons proporciona sentir-te comprès, seguretat emocional i confiança en si mateix.

2. APRENENTATGE

A través de cançons, millorem la nostra forma de parlar i d’entendre el significat de cada paraula. Gràcies a la música aconseguim una alfabetizacón més ràpida.

3. CONCENTRACIÓ

Entre molts altres aspectes, la música també és beneficiosa gràcies en gran mesura al seu poder de concentració. A més, facilita l’aprenentatge d’altres idiomes, potenciant la seva memòria.

4. EXPRESIÓ

Amb la música estimulem l’expressió corporal. Utilitzem nous recursos, contribuint així a la potenciació del control rítmic i coordinació del nostre cos.

Iniciación Musical Crescendo, Te Mantenemos Informado

NOUS ARTICLES

CUIDA’T MAMÀ

Des del mateix moment en què t'adones que seras mamà, el teu cap comença a [...]

Regala Música

Amb instruments musicals sempre atinaràs! L'ambient nadalenc comença a envair-nos, sòn moments d'estar a casa [...]

icono-buho2

Deixa’ns Traure El músic Que Portes Dins!

Volem Apropar La Música A Els Xiquets i Xiquetes

contacta’ns