“Tractem de que cada sessió siga tota una experiència dinàmica on vivenciar la música

“Volem apropar la música als xiquets i xiquetes, la clau està en dur la música al pla emocional, de manera que és molt senzill arribar als menuts i menudes, és un idioma que entenen molt bé.”

“Tractem de que cada sessió siga tota una experiència dinàmica on vivenciar la música.”

“Hem de tindre cura de la qualitat de la música i de tot l’ambient sonor que es dona a les classes, per tal que cada menut puga crear un bon bagatge musical. No es pretén descobrir músics virtuosos, sinó traure al músic que tots portem dins.”

Coneix El Nostre Equip

María
MaríaEducadora Infantil
Amb formació en Música per a Embarassades, Iniciació Musical per a xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys (Primer Nivell de Formació de Professors d’Educació Musical Willems i diversos cursos de formació amb Dàmaris Gelabert, Herbert Marshall, Celine Hameury, Eulàlia Abad i Maria Josep Besson), i experiència en classes per aquestes edats.
Armonía 93%
Experiencia Musical 86%
Mati
MatiPsicòloga y Terapeuta Infantil
Amb formació en Musicoteràpia i Iniciació Musical per a xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys (Primer Nivell de Formació de Professors d’Educació Musical Willems i cursos de formació amb Herbert Marshall i Celine Hameury), i experiència en classes per aquestes edats.
Melodía 96%
Creatividad 85%
Santi
SantiMonitor
Mestre de Balls de Saló i Monitor de Temps Lliure, amb formació en Iniciació Musical per a xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys (Dàmaris Gelabert) i Rítmica (Nivel I y II Perkimba-Barcelona i diferents cursos de percussió), i experiència en classes d’Iniciació Musical per a xiquets i xiquetes.
Ritmo 89%
Improvisación 95%
Carolina
CarolinaMestra en Educació Infantil
Educadora Infantil i Mestra Especialista en Educació Infantil, amb ampla experiència com a docent en centres d’Educació Infantil, així com en classes d’Iniciació Musical per a xiquets i xiquetes de 0 a 6 anys, formada per l’Equip Crescendo.
Riqueza Sonora 97%
Cariño 88%
icono-buho2

Deixa’ns Traure El músic Que Portes Dins!

Volem Apropar La Música A Els Xiquets i Xiquetes

contacta’ns